2019-04-04 13:04:32• hírek • közlemény

Satu Mare Clean Up – Takarítsuk meg szombaton a várost!

Az időjárási előrejelzések bizonytalansága miatt kérdéses volt, de már biztos, hogy ezen a hétvégén, szombaton zajlik a “Satu Mare Clean Up” takarítási projekt.

A város problémás részeinek megtakarítását a Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés több diákszervezettel partnerségben, a közösség igényére válaszolva szervezi meg, és azt a célt tűzték ki, hogy egy kicsit szebbé tegyék Szatmárnémetit, valamint felhívják a figyelmet környezetünk értékeire és megóvására, ezáltal is a tudatos életre nevelve a fiatalokat.


A város szinte mindenik iskolájának diáktanácsa jelezte már részvételét, valamint vállalkozások is beszállnak a takarításba és a mozgalom támogatásába. A Gemelli példának okáért pólót és pizzát biztosít az aktív résztvevőknek. A szervezők továbbra is várnak minden tudatos szatmárit, hogy csatlakozzanak az akcióhoz, tekintsék ezt egy lehetőségnek, hogy kimozduljanak és tegyenek a városért.


A gyülekező szombaton, április 6-án, 10 órakor lesz a Művelődési Ház előtt, ahol a télen a korcsolyapálya volt. Kötelező a kényelmes ruha és a jókedv, a többit a szervezők biztosítják!


Szatmárnémeti tisztasága mindannyiunk érdeke, és reméljük, hogy érdeme is lesz!


#cleanupsm


További részletek a mozgalomról az alábbi linken elérhetőek:

https://www.facebook.com/events/1857555884350963/

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: